13/10/2020 13/10/2020 Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου. Ο Αρχιεπίσκοπος, ύστερα από πολυήμερη παραμονή του στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, αναρρώνει σε δωμάτιο της Νευρολογικής Κλινικής, με αρκετούς να τον επισκέπτονται στο δωμάτιο νοσηλείας του όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr. «H υγεία του Σεβασμιωτάτου είναι σταθερή. Χαίρεται για τις επισκέψεις που δέχεται....
13 Οκτωβρίου, 2020 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2020 - 17:15

Ευδιάθετος και σε καλή κατάσταση ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Διαδώστε:
Ευδιάθετος και σε καλή κατάσταση ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου. Ο Αρχιεπίσκοπος, ύστερα από πολυήμερη παραμονή του στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, αναρρώνει σε δωμάτιο της Νευρολογικής Κλινικής, με αρκετούς να τον επισκέπτονται στο δωμάτιο νοσηλείας του όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr.

«H υγεία του Σεβασμιωτάτου είναι σταθερή. Χαίρεται για τις επισκέψεις που δέχεται. Πολλοί αρχιερείς περνάνε και τον επισκέπτονται. Οι συναντήσεις αυτές του έδωσαν πολύ μεγάλη χαρά και όλοι είμαστε χαρούμενοι, καθώς βλέπουμε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπό μας κ.κ. Ειρηναίο να είναι ευδιάθετος. Χαιρόμαστε που η κατάστασή του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο», ανέφερε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού Πρόδρομος Ξενάκης στη neakriti.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Οι γιατροί είναι ευχαριστημένοι όσον αφορά στην πορεία της υγείας του Σεβασμιωτάτου. Είναι συνεργάσιμος σε όσα του υποδεικνύουν. Συνεργάζεται πολύ καλά και με τον φυσιοθεραπευτή, ο οποίος πηγαίνει κάθε μέρα. Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης ενημερώνεται καθημερινά για κάθε βήμα της πορείας του Σεβασμιωτάτου. Δηλώνει τη χαρά και τη συμπαράστασή του προς τον Πολυσέβαστο Γέροντα.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας πήρε τηλέφωνο σήμερα (σ.σ. χθες) και ο Σεβασμιώτατος άκουσε τη φωνή του Πατριάρχη και συγκινήθηκε πολύ. Το γραφείο της υπουργού Παιδείας ενημερώνεται καθημερινά μέσω του γενικού γραμματέα Γεωργίου Καλαντζή. Δήμαρχοι, βουλευτές, κληρικοί και λαός επικοινωνούν για να μάθουν νέα για την υγεία του Σεβασμιωτάτου. Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Αυτή η στάση ανθρωπιάς και τιμής είναι αυτές τις μέρες είναι μεγάλο στήριγμα για όλους μας», ανέφερε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού κ. Πρόδρομος όσον αφορά στον αριθμό των ατόμων που τον επισκέπτονται καθημερινά και του εύχονται περαστικά.

Τίθεται ωστόσο ένα εύλογο ερώτημα: Πότε θα φύγει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης από το νοσοκομείο; Υπενθυμίζεται πως έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία και γαστροστομία.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού απάντησε: «Δε γνωρίζουμε πότε θα φύγει ο Σεβασμιώτατος. Οι γιατροί δε μας έχουν δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα. Είμαι βέβαιος πως, όταν οι γιατροί θα είναι σίγουροι πως ο Σεβασμιώτατος μπορεί να εξέλθει, θα μας το πουν με σιγουριά. Ελπίζω να μας το πουν το συντομότερο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων