14/01/2022 29/01/2022 Έκκληση συνεργασίας για ενότητα και ειρήνη έκανε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος Β΄ σε συνέντευξή του, κατά τη διάρκεια της οποίας τόνισε ότι πολλοί επιδιώκουν τον διχασμό του λαού μας. Υπογράμμισε δε ότι πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της συνοδικότητας της Εκκλησίας παντού και πάντοτε. Μια συνοδικότητα, η οποία ξεκινά από τη βάση...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2022 - 13:16

Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: “Είναι καιρός να συνεργαστούμε για την ενότητα”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: “Είναι καιρός να συνεργαστούμε για την ενότητα”

Έκκληση συνεργασίας για ενότητα και ειρήνη έκανε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος Β΄ σε συνέντευξή του, κατά τη διάρκεια της οποίας τόνισε ότι πολλοί επιδιώκουν τον διχασμό του λαού μας. Υπογράμμισε δε ότι πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της συνοδικότητας της Εκκλησίας παντού και πάντοτε. Μια συνοδικότητα, η οποία ξεκινά από τη βάση της και ανεβαίνει προς τα πάνω. «Αυτό το συνοδικό σύστημα που διδάσκει η Δημοκρατία σε όλη την ανθρωπότητα το διακρατούμε στην Εκκλησία μας», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης.

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Καλαϊτζάκη και στο ραδιοσταθμό του Ρεθύμνου TEAM FM 102, το πρωί της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022.

Παρακάτω μπορείτε να την ακούσετε ολόκληρη:

Διαβάστε ακόμη:

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης αμέσως μετά την εκλογή του στο Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

ΦΑΝΑΡΙ: Το Μικρό και το Μεγάλο Μήνυμα έδωσε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων