24/04/2022 24/04/2022 Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε κάτω από το μπαλκόνι που βρισκόταν οι Αρχιεπίσκοποι πρώην και νυν και έψαλαν το «Χριστός Ανέστη». Σήμερα το πρωί τελέστηκε η Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο. Μετά την ολοκλήρωση της ακολουθίας ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Κρήτης Ειρηναίος μετά από αρκετό καιρό απουσίας του εμφανίστηκε...
24 Απριλίου, 2022 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 16:29

Ηρακλειώτες έψαλλαν το Χριστός Ανέστη στον πρώην Κρήτης Ειρηναίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ηρακλειώτες έψαλλαν το Χριστός Ανέστη στον πρώην Κρήτης Ειρηναίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε κάτω από το μπαλκόνι που βρισκόταν οι Αρχιεπίσκοποι πρώην και νυν και έψαλαν το «Χριστός Ανέστη».

Σήμερα το πρωί τελέστηκε η Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο.

Μετά την ολοκλήρωση της ακολουθίας ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Κρήτης Ειρηναίος μετά από αρκετό καιρό απουσίας του εμφανίστηκε μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο σε μπαλκόνι με πλήθος πιστών από κάτω να ψάλλει το «Χριστός Ανέστη».

Μέσα σε αυτό το κλίμα συγκίνησης και εορτασμού ο Αρχιεπίσκοπος  πρώην Κρήτης κ. Ειρηναίος ζήτησε από τους πιστούς να χορέψουν, με τους ίδιους να «μη χαλούν χατίρι στους δεσποτάδες τους», όπως ανέφεραν.

Οι Αρχιεπίσκοποι τέως και νυν έδειξαν να απολαμβάνουν το θέαμα, με τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Κρήτης κ. Ειρηναίο να φαίνεται συγκινημένος από την πρωτοβουλία του κόσμου να ψάλλει κάτω από το μπαλκόνι.

Πηγή: neakriti.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων