20/10/2020 20/10/2020 Σταθερά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου εξελίσσεται σταθερά. Ο Σεβασμιώτατος ανταποκρίνεται πολύ καλά στις φυσικοθεραπείες και συνεργάζεται άριστα με τους θεράποντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται. Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Μέσω του ίδιου ανακοινωθέντος, ζητείται η...
20 Οκτωβρίου, 2020 - 8:42

Σταθερή η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Διαδώστε:
Σταθερή η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Σταθερά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου εξελίσσεται σταθερά. Ο Σεβασμιώτατος ανταποκρίνεται πολύ καλά στις φυσικοθεραπείες και συνεργάζεται άριστα με τους θεράποντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται.

Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Μέσω του ίδιου ανακοινωθέντος, ζητείται η κατανόηση όσων αισθάνονται την ανάγκη να επισκεφθούν στο νοσοκομείο τον Σεβασμιώτατο, πλην όμως αυτό δεν καθίσταται προς το παρόν εφικτό. “Γνωρίζουμε την αγάπη και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του τόπου μας για το πρόσωπο του Σεπτού Ποιμενάρχου μας”, σημειώνει η Αρχιεπισκοπή, “που έχει ως αποτέλεσμα την επιθυμία πολλών ανθρώπων να επισκεφθούν τον Σεβασμιώτατο στον θάλαμο νοσηλείας του στο ΠΑ.Γ.Ν.Η.”. “Όμως αυτό δεν είναι εφικτό και ζητούμε την κατανόηση όλων”, επισημαίνει και συνεχίζει: “Είναι γνωστό ότι, λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19, απαγορεύεται εντελώς το επισκεπτήριο στα Νοσοκομεία, αλλά και πέραν τούτου, οι επισκέψεις εγκυμονούν κινδύνους μεταφοράς μικροβίων στον Σεβασμιώτατο και η προσέλευση ατόμων είναι κουραστική για τον ίδιο, για τους ιατρούς και τους νοσηλευτές. Διαβεβαιώνουμε, ότι οι ευχές και τα σεβάσματα όλων διαβιβάζονται προς το Σεβασμιώτατο από τα αρμόδια προς τούτο πρόσωπα”.

Τέλος, ζητείται για μία ακόμη φορά η κατανόηση των Κληρικών, των Μοναστικών Αδελφοτήτων, του Χριστεπωνύμου Πληρώματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και των πολλών πνευματικών τέκνων του Σεβασμιωτάτου, και απευθύνεται η παράκληση “να συνεχίσετε να προσεύχεσθε για την υγεία του πολυσεβάστου Ποιμενάρχου και Πατρός μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων