11/02/2022 11/02/2022 Για την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου φαίνεται πως κλείδωσε η ημερομηνία της πρώτης συνεδρίασης της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησία της Κρήτης η οποία θα είναι και η πρώτη μετά την ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου. Η συνεδρίαση έχει ειδικό βάρος, καθώς οι Ιεράρχες θα ασχοληθούν με την πλήρωση της κενής θέσης στην Ιερά Μητρόπολη...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:54

Στις 18 Φεβρουαρίου η εκλογή νέου Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Στις 18 Φεβρουαρίου η εκλογή νέου Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Για την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου φαίνεται πως κλείδωσε η ημερομηνία της πρώτης συνεδρίασης της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησία της Κρήτης η οποία θα είναι και η πρώτη μετά την ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου.

Η συνεδρίαση έχει ειδικό βάρος, καθώς οι Ιεράρχες θα ασχοληθούν με την πλήρωση της κενής θέσης στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα καταρτιστεί το τριπρόσωπο και στη συνέχεια από αυτό θα προκύψει η εκλογή του νέου Μητροπολίτη ο οποίος θα διαδεχθεί τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο ο οποίος διαποίμανε την Ιερά Μητρόπολη μέχρι και την εκλογή του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων