26/09/2022 26/09/2022 Με την ανώτατη τιμητική διάκριση, τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου και Τίτου, για την προσφορά του στο Λασίθι, την Εκκλησία και τη χώρα, τιμήθηκε από την Εκκλησία της Κρήτης ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Τοπλού Σητείας, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγένιου Β΄, του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού...
26 Σεπτεμβρίου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 19:46

Τιμητική διάκριση στον υπουργό Ναυτιλίας από την Εκκλησία της Κρήτης

Διαδώστε:
Τιμητική διάκριση στον υπουργό Ναυτιλίας από την Εκκλησία της Κρήτης

Με την ανώτατη τιμητική διάκριση, τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου και Τίτου, για την προσφορά του στο Λασίθι, την Εκκλησία και τη χώρα, τιμήθηκε από την Εκκλησία της Κρήτης ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.


Η απονομή πραγματοποιήθηκε στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Τοπλού Σητείας, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγένιου Β΄, του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού και του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλου.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και θεωρώ ότι η στήριξη στο πολυσήμαντο έργο της Εκκλησίας της Κρήτης αποτελεί αυτονόητο καθήκον για κάθε Κρητικό. Αυτό πράττω, αυτό έπραξα μέχρι σήμερα, είτε ως απλός πολίτης είτε ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των συμπατριωτών μας, είτε ως μέλος της κυβέρνησης, και αυτό φυσικά θα συνεχίσω να πράττω για την πατρίδα μας, για την Εκκλησία της Κρήτης με την βοήθεια του Θεού και την προσευχή όλων σας» τόνισε στoν προσωπικό του λογαριασμό στο facebook,  ο υπουργός Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων