11/01/2022 12/01/2022 Πριν αναχωρήσει για το Οικουμενικό Πατριαρχείο ο νεοκλεγείς Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος επισκέφθηκε τον προκάτοχό του Τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Κρήτης κ. Ειρηναίο θέλησε να συναντήσει πριν αναχωρήσει για το Φανάρι ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος.     Οι δύο είχαν μια σύντομη συζήτηση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Ευγένιος πήρε...
11 Ιανουαρίου, 2022 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2022 - 0:23

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και η ευλογία του προκατόχου του

Διαδώστε:
Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και η ευλογία του προκατόχου του

Πριν αναχωρήσει για το Οικουμενικό Πατριαρχείο ο νεοκλεγείς Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος επισκέφθηκε τον προκάτοχό του

Τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Κρήτης κ. Ειρηναίο θέλησε να συναντήσει πριν αναχωρήσει για το Φανάρι ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος.

 

 

Οι δύο είχαν μια σύντομη συζήτηση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Ευγένιος πήρε την ευλογία του προκατόχου του, για το έργο που έχει μπροστά του.

Ο Σεβασμιώτατος μεταβαίνει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την αποδοχή της θέσης του Αρχιεπισκόπου Κρήτης και την τέλεση της Ακολουθίας του Μικρού και Μεγάλου Μηνύματος.

 

 

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ο Σεβασμιώτατος κ. Ευγένιος και η συνοδεία του συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης, Γιάννη Κουράκη, που έσπευσε να τον συγχαρεί από κοντά και να του εκφράσει τις θερμές ευχές του.

 

 

Πηγή: cretalive.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων