11/10/2019 11/10/2019 Με την Υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων (Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης), κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, συναντήθηκε χθες Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, αντιπροσωπεία  της Εκκλησίας Κρήτης, αποτελούμενη από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, Πρόεδρο της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, τους Σεβ. Μητροπολίτες Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριο και Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο,...
11 Οκτωβρίου, 2019 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2019 - 9:53

“Το υπουργείο αρωγός σε κάθε δράση της Εκκλησίας Κρήτης»

Διαδώστε:
“Το υπουργείο αρωγός σε κάθε δράση της Εκκλησίας Κρήτης»

Με την Υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων (Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης), κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, συναντήθηκε χθες Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, αντιπροσωπεία  της Εκκλησίας Κρήτης, αποτελούμενη από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, Πρόεδρο της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, τους Σεβ. Μητροπολίτες Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριο και Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο, τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Πρόδρομο Ξενάκη, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης και τον Εντιμολ. κ. Δημήτρη Μηλαθιανάκη, Νομικό Σύμβουλο Αυτής.

Κατά τη συνάντηση, η Αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου ενημέρωσε για το πολύπλευρο και πολυδιάστατο φιλανθρωπικό, κοινωνικό και προνοιακό έργο, το οποίο επιτελούν οι Εκκλησιαστικές Επαρχίες της Εκκλησίας Κρήτης.

Επί πλέον, επιδόθηκε στην Υφυπουργό αναλυτικό Υπόμνημα με σχετικά αιτήματα Ιδρυμάτων και Φιλανθρωπικών Δομών της Εκκλησίας Κρήτης, καθώς επίσης, κατατέθηκε αίτημα για τη συμμετοχή της Εκκλησίας Κρήτης, σε Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.

Η κ. Υφυπουργός ανέφερε ότι από πλευράς του Υπουργείου της θα μελετηθούν όλες οι δυνατότητες για τη στήριξη των πολλών και αξιόλογων Φιλανθρωπικών και Προνοιακών Δομών των Εκκλησιαστικών Επαρχιών της Εκκλησίας Κρήτης, τονίζοντας ότι το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας είναι σπουδαίο και ανακουφίζει μεγάλο αριθμό ανθρώπων, πού στερούνται βασικών κοινωνικών αγαθών.

Επί πλέον, διαβεβαίωσε την Αντιπροσωπεία ότι το Υπουργείο Εργασίας θα βρίσκεται αρωγός σε κάθε δράση της Εκκλησίας Κρήτης, για τη στήριξη και την επαύξηση του φιλανθρωπικού Της έργου.

Η Αντιπροσωπεία εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στην κ. Υφυπουργό Εργασίας για το ενδιαφέρον της αναφορικά με τα θέματα που συζητήθηκαν, με τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία αυτή θα αποβεί επ’ ωφελείᾳ του λαού της Κρήτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων