05/01/2021 05/01/2021 Παρουσία των λιγοστών Ορθοδόξων Χριστιανών της Τενέδου, που αψήφησαν το  κρύο και δεν δίστασαν να βουτήξουν στα νερά του νησιού, ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος τέλεσε το πρωί τον αγιασμό των υδάτων. “Μαζευτήκαμε  εδώ, οι λίγοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί για να γιορτάσουμε στην Τένεδο. Ρίξαμε τον σταυρό στην θάλασσα για να αγιάσουμε τα νερά...
05 Ιανουαρίου, 2021 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2021 - 11:56

Αγιάζοντας τα νερά στην Τένεδο (βίντεο)

Διαδώστε:
Αγιάζοντας τα νερά στην Τένεδο (βίντεο)

Παρουσία των λιγοστών Ορθοδόξων Χριστιανών της Τενέδου, που αψήφησαν το  κρύο και δεν δίστασαν να βουτήξουν στα νερά του νησιού, ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος τέλεσε το πρωί τον αγιασμό των υδάτων.

“Μαζευτήκαμε  εδώ, οι λίγοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί για να γιορτάσουμε στην Τένεδο. Ρίξαμε τον σταυρό στην θάλασσα για να αγιάσουμε τα νερά και παράλληλα κάναμε προσευχή και παρακαλέσαμε τον Θεό να χαρίσει σε όλον κόσμο μια νέα χρονιά ευλογημένη με υγεία και δύναμη για όλους, μια χρονιά γεμάτη ειρήνη για όλους τους λαούς” δήλωσε ο Σεβασμιώτατος και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

“Εμείς εδώ από την Τένεδο στέλνουμε το μήνυμα ότι οι άνθρωποι μπορούν να συνυπάρξουν σεβόμενοι ο ένας τον άλλον”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων