10/01/2023 10/01/2023 Με κοντέινερ από την Ελλάδα μεταφέρθηκε η μαρμάρινη Αγία Τράπεζα και ο ξυλόγλυπτος Πολυέλαιος για τον νέο ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Jeonju. Από νωρίς το πρωί της Τρίτης 3 Ιανουαρίου 2023 ο προϊστάμενος του ιερού ναού π. Ιλαρίων Jeong με μέλη της ενορίας, άνδρες και γυναίκες και νέους, έσπευσαν στον ναό...
10 Ιανουαρίου, 2023 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2023 - 13:05

Από την Ελλάδα στην Κορέα Αγία Τράπεζα και Πολυέλεαιος για τον Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Από την Ελλάδα στην Κορέα Αγία Τράπεζα και Πολυέλεαιος για τον Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Με κοντέινερ από την Ελλάδα μεταφέρθηκε η μαρμάρινη Αγία Τράπεζα και ο ξυλόγλυπτος Πολυέλαιος για τον νέο ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Jeonju.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης 3 Ιανουαρίου 2023 ο προϊστάμενος του ιερού ναού π. Ιλαρίων Jeong με μέλη της ενορίας, άνδρες και γυναίκες και νέους, έσπευσαν στον ναό για την παραλαβή του κοντέινερ, ενώ από την Σεούλ ταξίδεψαν για τον ίδιο σκοπό ο Μητροπολίτης, ο π. Γιοχάν Park, ο Γρηγόριος Park, ο Ιγνάτιος Lim, o Ραφαέλ Lee και ο Βόρις Lim.

Όλοι εργάστηκαν φιλότιμα και υποδειγματικό μέχρι το βράδυ στις 8:30 προκειμένου να ολοκληρωθεί η δύσκολη εργασία της τοποθέτησης της Αγίας Τραπέζης στο Ιερό Βήμα, αλλά και να γίνει η συναρμολόγηση και το κρέμασμα του Πολυελαίου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν θαυμάσιο και δικαίωσε τους κόπους όλων.

Όπως ανακοινώθηκε από την Μητρόπολη Κορέας: “Είθε ο Κύριος, δια πρεσβειών της Θεοτόκου, να ευλογεί όλους όσοι συνέβαλαν οικονομικά στα έξοδα κατασκευής και μεταφοράς από την Ελλάδα στην Κορέα της Αγίας Τραπέζης και του Πολυελαίου. Σε όλους ανήκουν οι θερμότερες των ευχαριστιών μας“.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων