04/04/2019 04/04/2019 Τα εγκαίνια του Ελληνικού Προξενείου του Μονακό ετελέσθησαν από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μελιτηνής κ. Μάξιμο. Ο Θεοφιλέστατος συνεχάρη τον Επίτιμο Πρόξενο κ. Μαχά και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ για καρποφόρα και γόνιμη συνεργασία μετά της Ελληνικής Πρεσβείας και των Τοπικών Αρχών του Πριγκιπάτου του Μονακό. Ο Επίτιμος Πρόξενος του Μονακό...
04 Απριλίου, 2019 - 12:09

Εγκαίνια του Ελληνικού Προξενείου του Μονακό

Διαδώστε:
Εγκαίνια του Ελληνικού Προξενείου του Μονακό

Τα εγκαίνια του Ελληνικού Προξενείου του Μονακό ετελέσθησαν από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μελιτηνής κ. Μάξιμο. Ο Θεοφιλέστατος συνεχάρη τον Επίτιμο Πρόξενο κ. Μαχά και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ για καρποφόρα και γόνιμη συνεργασία μετά της Ελληνικής Πρεσβείας και των Τοπικών Αρχών του Πριγκιπάτου του Μονακό.

Ο Επίτιμος Πρόξενος του Μονακό κ. Πέτρος Μαχάς, η Πρέσβης της Ελλάδος στο Παρίσι κ. Αγλαΐα Μπαλτά, ο Άρχοντας του Οικουμενικού Θρόνου και πρώην Επίτιμος Πρόξενος κ. Τάκης Τουλιάτος και επίσημοι προσκεκλημένοι του Πριγκιπάτου, ομίλησαν σε ειδική τελετή και δεξίωση του παρετέθη στο ξενοδοχείο Métropole του Μονακό.

IMG_3535maximos_pafilis (1)maximos_pafilis (2)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων