02/12/2020 02/12/2020 Την Κυριακη 15 Νοεμβρίου 2020, ο π. Ρωμανός Kavchak συνοδευόμενος από σαράντα περίπου Σλαβόφωνους πιστούς επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην πόλη Καπυόνγκ, όπου παρακολούθησαν την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία την οποία τέλεσε ο Σεβσαμιώτατος Μητροπολίτης Πισιδίας κ. Σωτήριος (Τράμπας) με τη συμμετοχή του π. Ρωμανού. Μετά το πέρας της...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:38
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 20:29

Επίσκεψη Σλαβόφωνων σε Μοναστήρι στην Κορέα

Διαδώστε:
Επίσκεψη Σλαβόφωνων σε Μοναστήρι στην Κορέα

Την Κυριακη 15 Νοεμβρίου 2020, ο π. Ρωμανός Kavchak συνοδευόμενος από σαράντα περίπου Σλαβόφωνους πιστούς επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην πόλη Καπυόνγκ, όπου παρακολούθησαν την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία την οποία τέλεσε ο Σεβσαμιώτατος Μητροπολίτης Πισιδίας κ. Σωτήριος (Τράμπας) με τη συμμετοχή του π. Ρωμανού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε γεύμα αγάπης σε όλους τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τους μίλησε πάνω σε ένα θέμα πνευματικής οικοδομής.

Αργότερα οι Σλαβόφωνοι πιστοί βοήθησαν στον καθαρισμό της αυλής της Μονής και συμμετείχαν σε διάφορες άλλες προετοιμασίες για τον χειμώνα.

“Τους εκφράζουμε τη πολλές ευχαριστίες μας για την αγάπη και τις προσπάθειές τους για τον εξωραϊσμό της Ιεράς Μονής” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κορέας.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων