18/03/2019 18/03/2019 Τιμήθηκε στον Ιερό Σταυροπηγιακό Ναό του Αγίου Παύλου στο Σαμπεζύ της Γενεύης η Κυριακή της Ορθοδοξίας. Των λατρευτικών εκδηλώσεων προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Μάξιμος. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πρωτοπρεσβύτερος Αλεξάνδρος Σαντκόφσκυ, Προϊστάμενος της Γαλλοφώνου Ενορίας της Αγίας Αικατερίνης, που φιλοξενείται στην Κρύπτη του Σταυροπηγιακού Ναού του Αγίου Παύλου. Στο τέλος έγινε η λιτάνευση των...
18 Μαρτίου, 2019 - 22:21
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2019 - 22:13

Η εορτή της Ορθοδοξίας στη Γενεύη

Διαδώστε:
Η εορτή της Ορθοδοξίας στη Γενεύη
Τιμήθηκε στον Ιερό Σταυροπηγιακό Ναό του Αγίου Παύλου στο Σαμπεζύ της Γενεύης η Κυριακή της Ορθοδοξίας. Των λατρευτικών εκδηλώσεων προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Μάξιμος. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πρωτοπρεσβύτερος Αλεξάνδρος Σαντκόφσκυ, Προϊστάμενος της Γαλλοφώνου Ενορίας της Αγίας Αικατερίνης, που φιλοξενείται στην Κρύπτη του Σταυροπηγιακού Ναού του Αγίου Παύλου. Στο τέλος έγινε η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων κατά την τάξιν του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων