07/10/2020 07/10/2020 Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 η Μητρόπολη Βελγίου, διοργανώνει ημερίδα νέων. “Στους δύσκολους καιρούς, που όλη η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη με την πανδημία του κορωνοιού, που αναστατώνει την καθημερινότητά μας εδώ και 7 μήνες, οι υπεύθυνοι των Ορθοδόξων Νέων Μπενελούξ στέλνουν ένα μήνυμα ελπίδας στους νέους μας, στις οικογένειές τους και σε όλη την κοινωνία,...
07 Οκτωβρίου, 2020 - 10:03
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2020 - 9:41

Η Ορθόδοξη Νεολαία της Benelux

Διαδώστε:
Η Ορθόδοξη Νεολαία της Benelux

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 η Μητρόπολη Βελγίου, διοργανώνει ημερίδα νέων.

“Στους δύσκολους καιρούς, που όλη η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη με την πανδημία του κορωνοιού, που αναστατώνει την καθημερινότητά μας εδώ και 7 μήνες, οι υπεύθυνοι των Ορθοδόξων Νέων Μπενελούξ στέλνουν ένα μήνυμα ελπίδας στους νέους μας, στις οικογένειές τους και σε όλη την κοινωνία, εμπνευσμένοι από τα λόγια του Ιησού Χριστού που απηύθυνε στους Αποστόλους κατά την διάρκεια μιάς καταιγίδας στη θάλασσα: «Μη φοβείσθε!» (Ιω.6.20).” αναφέρει σε εγκύκλιό του ο Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας και προσθέτει:

“Παρακαλούμε τους ιερείς μας, τους γονείς και τους διδάσκοντες το ορθόδοξο μάθημα να ενθαρρύνουν την συμμετοχή των νέων σ᾽ αυτή την ημερίδα, που σηματοδοτεί την αγάπη μας, την πίστη μας και την ελπίδα μας στο μέλλον. Η διάλεξη και τα εργαστήρια θα δώσουν την ευκαιρία στους νέους να εκφραστούν και να αναζητήσουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, σε μας δε, να ενισχύσουμε τους δεσμούς της Εκκλησίας με τους νέους.
Να συμμετάσχετε πολυάριθμοι : θα υπάρχει ευρυχωρία και θα είναι όλα προσαρμοσμένα στα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης! Να φοράτε τη μάσκα και να είστε υγιείς”.

Εγγραφές στην ιστοσελίδα : www.ojb-job.org.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων