16/04/2019 16/04/2019 Μήνυμα αλληλεγγύης προς τους Γάλλους εξέδωσε η Συνέλευση Ορθοδόξων Επισκόπων της Γαλλίας, τονίζοντας ότι εκφράζουν την υποστήριξή τους και προσεύχονται για τους πιστούς. “Σε αυτή την πρώτη ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας για τους Καθολικούς Αδερφούς μας, η παναγία των Παρισίων έχει εν μέρει καταστραφεί από τη πυρκαγιά. Αυτό το δράμα είναι πέρα από κάθε λογική....
16 Απριλίου, 2019 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2019 - 14:46

Η Ορθοδοξία στη Γαλλία προσεύχεται για την Παναγία

Διαδώστε:
Η Ορθοδοξία στη Γαλλία προσεύχεται για την Παναγία

Μήνυμα αλληλεγγύης προς τους Γάλλους εξέδωσε η Συνέλευση Ορθοδόξων Επισκόπων της Γαλλίας, τονίζοντας ότι εκφράζουν την υποστήριξή τους και προσεύχονται για τους πιστούς.

“Σε αυτή την πρώτη ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας για τους Καθολικούς Αδερφούς μας, η παναγία των Παρισίων έχει εν μέρει καταστραφεί από τη πυρκαγιά. Αυτό το δράμα είναι πέρα από κάθε λογική. Η έκπληξη μετατρέπεται σε φρίκη” αναφέρει η ανακοίνωση και προστίθεται ότι η Παναγία των Παρισίων είναι σημαντική και για τους Ορθοδόξους, οι οποίοι προσέρχονται για να προσκυνήσουν το ακάνθινο στεφάνι.

“Η Παναγία των Παρισίων είναι κάτι περισσότερο από ένας καθεδρικός ναός. Νομίζαμε ότι η Παναγία των Παρισίων ήταν άτρωτη. Η μερική καταστροφή της με δημιουργεί ανησυχία. Συμμεριζόμαστε τον πόνο των Καθολικών αδελφών μας” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων