29/10/2019 29/10/2019 Ανθίζει η Ορθοδοξία μέχρι την άκρη της… γης. Στη Νέα Ζηλανδία γίνεται η μεγάλη προσπάθεια εξάπλωσης της Ορθόδοξης Πίστης, αφού η αλήθεια της Ορθοδοξίας έφτασε μέχρι το… τελευταίο χερσαίο σημείο του κόσμου μας. Η Νέα Ζηλανδία είναι η χώρα που αποτελείται από δύο μεγάλα και πολλά μικρότερα νησιά στα νοτιοδυτικά του Ειρηνικού ωκεανού. Η Νέα...
29 Οκτωβρίου, 2019 - 17:09
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2019 - 20:30

“Ανθίζει” η Ορθοδοξία στην άκρη της… γης

Διαδώστε:
“Ανθίζει” η Ορθοδοξία στην άκρη της… γης

Ανθίζει η Ορθοδοξία μέχρι την άκρη της… γης. Στη Νέα Ζηλανδία γίνεται η μεγάλη προσπάθεια εξάπλωσης της Ορθόδοξης Πίστης, αφού η αλήθεια της Ορθοδοξίας έφτασε μέχρι το… τελευταίο χερσαίο σημείο του κόσμου μας.

Η Νέα Ζηλανδία είναι η χώρα που αποτελείται από δύο μεγάλα και πολλά μικρότερα νησιά στα νοτιοδυτικά του Ειρηνικού ωκεανού. Η Νέα Ζηλανδία είναι επίσης γνωστή ως Αοτεαρόα στη Μαορί γλώσσα, ή η Γη του Μακριού Λευκού Σύννεφου. Η Νέα Ζηλανδία είναι γνωστή για τη γεωγραφική της απομόνωση, αφού είναι χωρισμένη από την Αυστραλία στα βορειοδυτικά μέσω της Θάλασσας της Τασμανίας, σε μήκος περίπου 2.000 χλμ. Οι εγγύτεροι γείτονές της είναι στα βόρεια οι Νέα Καληδονία, Φίτζι και Τόνγκα. Ο πληθυσμός της Νέας Ζηλανδίας είναι κυρίως Ευρωπαϊκής καταγωγής, με τους Μαορί να αποτελούν τη μεγαλύτερη μειονότητα. Σημαντικές μειονότητες είναι και οι μη-Μαορί Πολυνήσιοι και Ασιατικοί κάτοικοι, ιδιαίτερα στις πόλεις της χώρας.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ζηλανδίας, κ. Μύρωνος, όπως αυτή δημοσιεύεται εκ μέρους του ιστοτόπου της Αδελφότητος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής στις 22 Οκτωβρίου 2019.

Παρακολουθήστε:

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων