18/08/2020 18/08/2020 Ξεκινούν οι εργασίες για το γηροκομείο στο Σχοινούδι της Ίμβρου Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, είχε ανακοινώσει από το ναό του Αγίου Γεωργίου στο χωριό του Άγιοι Θεόδωροι ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλία και την δαπάνη προσωπικά για ανέγερση Στέγης Ηλικιωμένων στην Ιμβρο. “Εξαγγέλλω και υπόσχομαι ότι θα αναλάβω προσωπικώς τη δαπάνη για το κοινωφελές αυτό ίδρυμά...
18 Αυγούστου, 2020 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2020 - 8:53

Η πρωτοβουλία του Οικ. Πατριάρχη γίνεται πράξη

Διαδώστε:
Η πρωτοβουλία του Οικ. Πατριάρχη γίνεται πράξη

Ξεκινούν οι εργασίες για το γηροκομείο στο Σχοινούδι της Ίμβρου

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, είχε ανακοινώσει από το ναό του Αγίου Γεωργίου στο χωριό του Άγιοι Θεόδωροι ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλία και την δαπάνη προσωπικά για ανέγερση Στέγης Ηλικιωμένων στην Ιμβρο.

“Εξαγγέλλω και υπόσχομαι ότι θα αναλάβω προσωπικώς τη δαπάνη για το κοινωφελές αυτό ίδρυμά μας” είχε πει ο Παναγιώτατος.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος επισκέφθηκε χθες το ερειπωμένο οίκημα όπου θα στεγαστεί το γηροκομείο μαζί με αρχιτέκτονα εποπτεύοντας τους χώρους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων