01/11/2022 01/11/2022 Η ταινία Man of God προβλήθηκε και στην Κορέα και η ανταπόκριση του κορεάτικου κοινού ήταν τεράστια αφού στην Σεούλ, ουρές σχηματίστηκαν έξω από τον ιστορικό κινηματογράφο Deahan multiplex. Από την στιγμή που προβλήθηκε στους κινηματογράφους σε πολλές χώρες του κόσμου η ταινία του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός σε σενάριο της Yelena Popovic, με...
01 Νοεμβρίου, 2022 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2022 - 22:46

Η ταινία “Man of God” προβλήθηκε και στην Κορέα

Διαδώστε:
Η ταινία “Man of God” προβλήθηκε και στην Κορέα

Η ταινία Man of God προβλήθηκε και στην Κορέα και η ανταπόκριση του κορεάτικου κοινού ήταν τεράστια αφού στην Σεούλ, ουρές σχηματίστηκαν έξω από τον ιστορικό κινηματογράφο Deahan multiplex.

Από την στιγμή που προβλήθηκε στους κινηματογράφους σε πολλές χώρες του κόσμου η ταινία του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός σε σενάριο της Yelena Popovic, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και συμπρωταγωνιστές τους Alexander Petrov και Mickey Rourke, επιθυμία όλων των μελών της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας ήταν να προβληθεί και στην Κορέα, για να γνωρίσουν περισσότεροι Κορεάτες τον Άγιο Νεκτάριο.

Η σχέση των Ορθοδόξων Κορεατών με τον Άγιο Νεκτάριο έχει ξεκινήσει από την δεκαετία του ᾽90, όταν τεμάχιο του αγίου Λειψάνου Του έφθασε στην Κορέα και κατόπιν με την έκδοση βιβλίου με την ζωή του Αγίου Νεκταρίου από τον εκδοτικό οίκο της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας.

Μεγάλη συγκίνηση, μέχρι δακρύων, ένιωσαν όλοι όσοι είδαν την ταινία με κορεατικούς υπότιτλους την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, στο ιστορικό θέατρο Daehan Multiplex στη Σεούλ, κατά την διάρκεια του Catholic Film Festival (caff), μετά το πέρας της οποίας πολλοί ομολόγησαν ότι ωφελήθηκαν πολύ πνευματικά.

Ο Μητροπολίτης Κορέας Αμβρόσιος ευχήθηκε, με τις πρεσβείες του Αγίου Νεκταρίου, να καλλιεργήσουμε τις τρεις μεγάλες αρετές του Αγίου, δηλαδή την υπομονή, την αγάπη και την συγχωρητικότητα, για να εισέλθουμε, όπως κι Εκείνος, στην Βασιλεία των Ουρανών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων