11/03/2022 11/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος τέλεσε νωρίς το απόγευμα στην Ίμβρο την ακολουθία των Χαιρετισμών. Στη θέση της κλασικής εικόνας της Παναγίας, έμπροσθεν της οποίας ψάλλεται η Α’ Στάση των Χαιρετισμών, σήμερα υπήρχε μια εικόνα της Θεοτόκου από την Ουκρανία.  «Η Παναγία μας απόψε… είναι Ουκρανική εικόνα. Μας την έφερε ο Πατριάρχης...
11 Μαρτίου, 2022 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2022 - 19:56

Ίμβρος: Μπροστά σε ουκρανική εικόνα της Παναγίας τελέστηκαν οι χαιρετισμοί σήμερα

Διαδώστε:
Ίμβρος: Μπροστά σε ουκρανική εικόνα της Παναγίας τελέστηκαν οι χαιρετισμοί σήμερα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος τέλεσε νωρίς το απόγευμα στην Ίμβρο την ακολουθία των Χαιρετισμών. Στη θέση της κλασικής εικόνας της Παναγίας, έμπροσθεν της οποίας ψάλλεται η Α’ Στάση των Χαιρετισμών, σήμερα υπήρχε μια εικόνα της Θεοτόκου από την Ουκρανία. 

«Η Παναγία μας απόψε… είναι Ουκρανική εικόνα. Μας την έφερε ο Πατριάρχης μας από το Κίεβο. Μπροστά σε αυτήν θα ψάλλουμε τους χαιρετισμούς απόψε και μετά θα κάνουμε δέηση μπροστά της για την κατάπαυση του πολέμου στην Ουκρανία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων