01/02/2022 01/02/2022 Τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος στο Σχοινούδι Ίμβρου τέλεσε σήμερα, 1η Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Στα θυρανοίξια παρέστη ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, που συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου, γράφοντας ότι με την αδιάλειπτη δράση του έχει...
01 Φεβρουαρίου, 2022 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2022 - 17:12

Ίμβρος: Θυρανοίξια στον Άγιο Τρύφωνα Σχοινουδίου παρουσία Οικουμενικού Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ίμβρος: Θυρανοίξια στον Άγιο Τρύφωνα Σχοινουδίου παρουσία Οικουμενικού Πατριάρχη

Τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος στο Σχοινούδι Ίμβρου τέλεσε σήμερα, 1η Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Στα θυρανοίξια παρέστη ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, που συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου, γράφοντας ότι με την αδιάλειπτη δράση του έχει δώσει νέο παλμό στη θρησκευτική & κοινωνική δραστηριότητα των δύο νησιών και έχει συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ομογενών μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων