24/01/2021 24/01/2021 Κλειστός μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου θα παραμείνει ο ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Όσλο μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις των έκτακτων αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας και σε εννέα γειτονικούς δήμους επιβλήθηκε ένα από τα πιο σκληρά απαγορευτικά μέτρα που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα στη χώρα...
24 Ιανουαρίου, 2021 - 10:11
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2021 - 12:26

Κλειστοί οι ναοί στο Όσλο μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου

Διαδώστε:
Κλειστοί οι ναοί στο Όσλο μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου

Κλειστός μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου θα παραμείνει ο ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Όσλο μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις των έκτακτων αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας και σε εννέα γειτονικούς δήμους επιβλήθηκε ένα από τα πιο σκληρά απαγορευτικά μέτρα που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα στη χώρα μετά το ξέσπασμα ενός πιο μεταδοτικού παραλλαγμένου στελέχους του νέου κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα, ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία και τα πρατήρια καυσίμων. Επίσης θα σταματήσουν οι οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες, ενώ τα εστιατόρια θα πρέπει να κλείσουν και τα σχολεία να βασίζονται περισσότερο στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας. Παράλληλα από τα νοικοκυριά ζητείται να μην δέχονται επισκέπτες στο σπίτι τους.

“Μαζί καταφέραμε να αναχαιτίσουμε τον ιό αρκετές φορές και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να το κάνουμε ξανά”, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός Υγείας Μπεντ Χεγιέ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων