10/02/2021 10/02/2021 Σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αυστριακές αρχές, η Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι από της 7ης Φεβρουαρίου 2021 είναι δυνατή η προσέλευση πιστών στις Ιερές Ακολουθίες με τήρηση όλων των προβλεπομένων από τις σχετικές διατάξεις μέτρων για την προστασία της υγείας και της τάξεως. Παρακαλούνται οι επιθυμούντες να συμμετέχουν να δηλώνουν την πρόθεση τους στη...
10 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2021 - 22:34

Ξανά πιστοί στα Ιερά Μυστήρια και τις Ακολουθίες στην Αυστρία

Διαδώστε:
Ξανά πιστοί στα Ιερά Μυστήρια και τις Ακολουθίες στην Αυστρία

Σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αυστριακές αρχές, η Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι από της 7ης Φεβρουαρίου 2021 είναι δυνατή η προσέλευση πιστών στις Ιερές Ακολουθίες με τήρηση όλων των προβλεπομένων από τις σχετικές διατάξεις μέτρων για την προστασία της υγείας και της τάξεως. Παρακαλούνται οι επιθυμούντες να συμμετέχουν να δηλώνουν την πρόθεση τους στη Γραμματεία της Μητροπόλεως ή στους υπευθύνους Ιερείς των Ενοριών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυστρίας κ. Αρσένιος εξέφρασε τη χαρά του για το ότι θα είναι δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός πιστών να προσέρχεται στους Ιερούς Ναούς, να λαμβάνει μέρος στη Θεία Λειτουργία και να κοινωνεί των Αχράντων Μυστηρίων. Παράλληλα παρακαλεί να συνεχίσουν οι πιστοί καθημερινά την μεταξύ τους στήριξη και φροντίδα με αγάπη και υπομονή. Τέλος προτρέπει να μείνουν όλοι ενωμένοι μέσω της προσευχής που απευθύνει καθενας προσωπικά προς τον Κύριο και όλοι μαζί στις 20.00, κάθε βράδυ.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων