14/12/2019 14/12/2019 ΣΕΟΥΛ – Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου πριν από την Απόλυση της θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ιερό Ναό έγινε η μεταφορά της εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του αγίου Νικολάου στο κέντρο του Ναού και ψάλθηκε ειδική δέηση. Κατόπιν μοιράστηκαν εκ μέρους του αγίου Νικολάου δώρα στα παιδιά. Μετά το κοινό γεύμα αγάπης οι πιστοί και ιδίως...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2019 - 17:20

Λιτάνευσαν την Εικόνα και Λείψανα του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ

Διαδώστε:
Λιτάνευσαν την Εικόνα και Λείψανα του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ

ΣΕΟΥΛ – Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου πριν από την Απόλυση της θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ιερό Ναό έγινε η μεταφορά της εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του αγίου Νικολάου στο κέντρο του Ναού και ψάλθηκε ειδική δέηση. Κατόπιν μοιράστηκαν εκ μέρους του αγίου Νικολάου δώρα στα παιδιά. Μετά το κοινό γεύμα αγάπης οι πιστοί και ιδίως οι νέοι και οι νέες της ομάδας του Συνδέσμου εργάστηκαν για την καθαριότητα του ναού και τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Ιεραποστολικού Κέντρου και των δένδρων στον προαύλιο χώρο.

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό ο Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής του αγίου Νικολάου χοροσταντούντος του Μητροπολίτου Κορέας Αμβροσίου και με την συμμετοχή των πρεσβυτέρων π. Αντωνίου Woo, π. Ρωμανού Kavchak, π. Αντωνίου Lim και του διακόνου Γιοχάν Park.

Κατά την Λιτή, έγινε η Λιτανεία της εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του αγίου Νικολάου πέριξ του Ιερού Ναού και μετά την επιστροφή εκ της Λιτανείας τελέστηκε η Αρτοκλασία. Ακολούθησε το Κήρυγμα, η θεία Λειτουργία και το κοινό δείπνο αγάπης.

Την επόμενη μέρα 6 Δεκεμβρίου, τελέστηκε ο Όρθρος της εορτής μετά της Αρχιερατικής θείας Λειτουργίας. Οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν και μνήμη του αγίου Νικολάου έληξαν με το κοινό γεύμα αγάπης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΕΟΥΛ – ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

ΣΕΟΥΛ – ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

SOURCE: ORTHODOX METROPOLIS OF KOREA

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων