21/03/2019 21/03/2019 Στο Ελσίνκι προσεκλήθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ υπό του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ελσιγκίου και πάσης Φιλανδίας κ. Λέοντος, για να ομιλήσει στην ιερατική σύναξη της Εκκλησίας Φιλανδίας, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην πρωτεύουσα της χώρας. Το θέμα το οποίο ανέπτυξε ήταν “Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας”. Στην σύναξη...
21 Μαρτίου, 2019 - 8:42

Ο Μητρ. Γαλλίας κ. Εμμανουήλ για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Γαλλίας κ. Εμμανουήλ για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο

Στο Ελσίνκι προσεκλήθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ υπό του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ελσιγκίου και πάσης Φιλανδίας κ. Λέοντος, για να ομιλήσει στην ιερατική σύναξη της Εκκλησίας Φιλανδίας, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην πρωτεύουσα της χώρας.

Το θέμα το οποίο ανέπτυξε ήταν “Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας”.

Στην σύναξη μετείχαν οι πλείστοι του ιερού κλήρου της Εκκλησίας Φιλανδίας με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Ελσιγκίου και πάσης Φιλανδίας κ. Λέοντα, καθώς και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Όουλου κ. Ηλία και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Γιοένσου κ. Αρσένιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων