31/10/2019 31/10/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ ήταν ένας εκ των ομιλητών του Συνεδρίου που διοργανώνει στην Βιέννη της Αυστρίας το Διεθνές Κέντρο Διαλόγου KAICIID (King Abdullah bin Abdulaziz International Center) με θέμα “Η Δύναμη του Λόγου” – Ο ρόλος της Θρησκείας, των ΜΜΕ και της Πολιτικής σε αντιπαράθεση με την Λεκτική Κακοποίηση (Λεκτικό Εκφοβισμό). Ο...
31 Οκτωβρίου, 2019 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2019 - 14:59

Ο Μητρ. Γαλλίας στο Συνέδριο “Η Δύναμη του Λόγου”

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Γαλλίας στο Συνέδριο “Η Δύναμη του Λόγου”

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ ήταν ένας εκ των ομιλητών του Συνεδρίου που διοργανώνει στην Βιέννη της Αυστρίας το Διεθνές Κέντρο Διαλόγου KAICIID (King Abdullah bin Abdulaziz International Center) με θέμα “Η Δύναμη του Λόγου” – Ο ρόλος της Θρησκείας, των ΜΜΕ και της Πολιτικής σε αντιπαράθεση με την Λεκτική Κακοποίηση (Λεκτικό Εκφοβισμό).

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του εν λόγω Οργανισμού και μετέφερε στους συμμετέχοντες το μήνυμα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Το διήμερο συνέδριο με στόχο να δοθεί τέλος στον λεκτικό εκβοβισμό λαμβάνει χώρα στην Βιέννη υπό την αιγίδα του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, της Δημοκρατίας της Αυστρίας και του Βασιλείου της Ισπανίας.

Το KAICIID έχει ως στόχο την ειρηνική συνύπαρξη των θρησκειών (Χριστιανισμό, Ιουδαϊσμό, Ισλάμ, Ινδουισμό και Βουδισμό).

Στο Συνέδριο συμμετείχαν μεταξύ άλλων Ορθοδόξων ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων