05/01/2020 05/01/2020 Στον τόπο όπου γεννήθηκε επέστρεψε ύστερα από σχεδόν 98 χρόνια, η ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Χθες το απόγευμα, η αποστολή των «κυανόλευκων» επισκέφθηκε, στην ιστορική Εκκλησία της Αγίας Φωτεινής, τον Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος καλωσόρισε τον Απόλλωνα στην πρώτη του πατρίδα. Ο Σεβασμιώατος αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο συμβολισμό τόσο της παρουσίας της ομάδας...
05 Ιανουαρίου, 2020 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2020 - 14:42

Ο Μητρ. Σμύρνης καλωσόρισε τον Απόλλωνα στην πατρίδα του

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Σμύρνης καλωσόρισε τον Απόλλωνα στην πατρίδα του

Στον τόπο όπου γεννήθηκε επέστρεψε ύστερα από σχεδόν 98 χρόνια, η ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Χθες το απόγευμα, η αποστολή των «κυανόλευκων» επισκέφθηκε, στην ιστορική Εκκλησία της Αγίας Φωτεινής, τον Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος καλωσόρισε τον Απόλλωνα στην πρώτη του πατρίδα. Ο Σεβασμιώατος αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο συμβολισμό τόσο της παρουσίας της ομάδας του Απόλλωνα «στον τόπο όπου ιδρύθηκε και έλκει την καταγωγή της» όσο και «των μηνυμάτων που αυτή στέλνει ειδικά στις μέρες μας».  Όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά οι δύο φιλικοί αγώνες με την ESTI αποτελούν «ένδειξη φιλίας και πρόταση ειρήνης».

Ο Μητροπολίτης Σμύρνης, αναφέρθηκε ακόμη στο σπουδαίο έργο της Μητρόπολης, ενώ εξέφρασε την «ιδιαίτερη χαρά για τη συμμετοχή του Απόλλωνα στον εορτασμό των Θεοφανείων και στην τελετή της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στην Προκυμαία της Σμύρνης».

Φωτογραφίες: www.apollongs.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων