12/08/2022 13/08/2022 Ο Ελληνοσουηδός αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης Λαοκράτης Κεσίδης αγωνίστηκε στις 6 Αυγούστου 2022 στο Grand Prix of Germany του Ντόρτμουντ, στην κατηγορία των 97 κιλών φτάνοντας μέχρι τον μεγάλο τελικό και κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας συνεχάρη τον αθλητή για την επιτυχία του....
12 Αυγούστου, 2022 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2022 - 2:21

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας συγχαίρει τον «αργυρό» Λαοκράτη Κεσίδη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σουηδίας συγχαίρει τον «αργυρό» Λαοκράτη Κεσίδη

Ο Ελληνοσουηδός αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης Λαοκράτης Κεσίδης αγωνίστηκε στις 6 Αυγούστου 2022 στο Grand Prix of Germany του Ντόρτμουντ, στην κατηγορία των 97 κιλών φτάνοντας μέχρι τον μεγάλο τελικό και κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

Με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας συνεχάρη τον αθλητή για την επιτυχία του.

«Θερμά συγχαρητήρια για την διάκρισή σου στη Γερμανία! Η Εκκλησία μας στην Σκανδιναυΐα μοιράζεται μαζί σου την αργυρή διάκριση. Πάντα διακρίσεις! Πάντα νίκες! Μητροπολίτης Κλεόπας», αναφέρει ο Σεβασμιώτατος στο μήνυμα του.

Στο παρελθόν, ο παλαιστής του ΠΑΟΚ είχε επισκεφθεί τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, προσκληθείς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σουηδίας κ. Κλεόπα και είχε μιλήσει στους νέους της ενορίας, για τους αγώνες του στο στίβο, τις επιτυχίες και διακρίσεις του, τονίζοντας τη σημασία του πνεύματος αγωνιστικότητος και ευγενούς άμιλλας που θα πρέπει να χαρακτηρίζει και να διακρίνει τους νέους.

Ο ίδιος είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Η πάλη είναι ένα άθλημα που χτίζει χαρακτήρες. Οι αθλητές μαθαίνουν να αγωνίζονται για το καλύτερο, τόσο στην παλαίστρα, όσο και στη ζωή!»

Ο Λαοκράτης εμπνεύστηκε από τον παππού του, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος το 1963, και ο ίδιος, ακριβώς 50 χρόνια μετά, το 2013, διακρίθηκε με τον ίδιο τίτλο. Το 2017, κατέλαβε την 10η θέση παγκοσμίως και το 2022, την 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων