16/10/2020 17/10/2020 Εκοιμήθη εν Κυρίω σήμερα 16 Οκτωβρίου ο Μητροπολίτης Ιταλίας και Μελίτης κυρός Γεννάδιος. Ο μακαριστός Ποιμενάρχης είχε μιλήσει στο Πρακτορείο Ορθοδοξία τον περασμένο Μάρτιο για τη μεγάλη  περιπέτεια που περνούσε η Ιταλία εξαιτίας του κορωνοϊού και είχε σοκάρει τον πλανήτη.  “Είμεθα κλεισμένοι μέσα, ένα μήνα είμαι εγώ στο σπίτι, σεβόμεθα τα μέτρα και είμεθα προσεκτικοί...
16 Οκτωβρίου, 2020 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2020 - 11:20

H συνέντευξη του μακαριστού Μητρ. Ιταλίας στο ope.gr

Διαδώστε:
H συνέντευξη του μακαριστού Μητρ. Ιταλίας στο ope.gr

Εκοιμήθη εν Κυρίω σήμερα 16 Οκτωβρίου ο Μητροπολίτης Ιταλίας και Μελίτης κυρός Γεννάδιος. Ο μακαριστός Ποιμενάρχης είχε μιλήσει στο Πρακτορείο Ορθοδοξία τον περασμένο Μάρτιο για τη μεγάλη  περιπέτεια που περνούσε η Ιταλία εξαιτίας του κορωνοϊού και είχε σοκάρει τον πλανήτη. 

“Είμεθα κλεισμένοι μέσα, ένα μήνα είμαι εγώ στο σπίτι, σεβόμεθα τα μέτρα και είμεθα προσεκτικοί για όλα, ώστε και εμείς να συνεισφέρουμε στα μέτρα αυτά” είχε δηλώσει αποκλειστικά στο ope.gr, ο μακαριστός Μητροπολίτης Ιταλίας και Μελίτης κ. Γεννάδιος.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων