24/11/2019 24/11/2019 Πολυ τακτικές αποδεικνύονται, κατά το τελευταίο διάστημα, οι Βαπτίσεις και ο ερχομός ενός ορισμένου αριθμού Φιλιππινέζων αδελφών προς τα νάματα και την πνευματική ζωή της Ορθοδοξίας μας. Παραθέτουμε το ως άνω φωτογραφικό στιγμιότυπο από την βάπτιση των Ιακώβου, Βερόνικας και Κωνσταντίνου στον Ορθόδοξο Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Παρανάκε, Φιλιππίνες, καθώς ετούτο δημοσιεύεται εκ μέρους...
24 Νοεμβρίου, 2019 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2019 - 17:56

Πολύ τακτικές αποδεικνύονται οι Βαπτίσεις των Φιλιππινέζων

Διαδώστε:
Πολύ τακτικές αποδεικνύονται οι Βαπτίσεις των Φιλιππινέζων

Πολυ τακτικές αποδεικνύονται, κατά το τελευταίο διάστημα, οι Βαπτίσεις και ο ερχομός ενός ορισμένου αριθμού Φιλιππινέζων αδελφών προς τα νάματα και την πνευματική ζωή της Ορθοδοξίας μας. Παραθέτουμε το ως άνω φωτογραφικό στιγμιότυπο από την βάπτιση των Ιακώβου, Βερόνικας και Κωνσταντίνου στον Ορθόδοξο Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Παρανάκε, Φιλιππίνες, καθώς ετούτο δημοσιεύεται εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Χονγκ Κόνγκ, κατά την 24η Νοεμβρίου 2019. Επίσης, παρατίθεται στιγμιότυπο από την Βάπτιση των Δομετίου, Ευφημίας και Αθανασίου στον Ορθόδοξο Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Παρανάκε Φιλιππίνες, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019:

 

 

Ακολουθούν στιγμιότυπα από τη σημερινή Θεία Λειτουργία (24/11/2019) στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Λουκά στο Χονγκ Κονγκ:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων