14/03/2020 14/03/2020 Σε προσευχή απέναντι στη “λαίλαπα” του κορονοϊού κάλεσε τους πιστούς ο Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη λύπη του για το κλείσιμο των ναών στην επισκοπή του. Αναλυτικότερα αναφέρει: “Λόγω της ανησυχητικής εξελίξεως της πανδημίας του Κορονοϊού (Covid-19) στον κόσμο και στην χώρα μας και μετά από τις τελευταίες δηλώσεις της Κυβερνήσεως, η...
14 Μαρτίου, 2020 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2020 - 11:40

Προσευχή στην ΙΜ Γαλλίας για την εξάλειψη της πανδημίας

Διαδώστε:
Προσευχή στην ΙΜ Γαλλίας για την εξάλειψη της πανδημίας

Σε προσευχή απέναντι στη “λαίλαπα” του κορονοϊού κάλεσε τους πιστούς ο Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη λύπη του για το κλείσιμο των ναών στην επισκοπή του. Αναλυτικότερα αναφέρει:

“Λόγω της ανησυχητικής εξελίξεως της πανδημίας του Κορονοϊού (Covid-19) στον κόσμο και στην χώρα μας και μετά από τις τελευταίες δηλώσεις της Κυβερνήσεως, η Ιερά Μητρόπολις Γαλλίας με μεγάλη λύπη προτρέπει όπως όλοι οι Ιεροί Ναοί παραμείνουν κλειστοί από σήμερα το βράδυ (σ.σ. χθες) και μέχρι νεωτέρας.

Η Ιερά Μητρόπολις Γαλλίας καλεί όλους τους πιστούς να προσευχηθούν προς τον Θεό για την εξάλειψη αυτής της φοβεράς πανδημίας, ώστε να αξιωθούμε να εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων