03/02/2020 03/02/2020 Την πρώτη του Θεία Λειτουργία τέλεσε ως Επίσκοπος την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα εορτής της Υπαπαντής, ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Απολλωνιάδος κ.Ιωακείμ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Βρυξελλών με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου. Ο Θεοφιλέστατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην εορτή της Υπαπαντής και ανέλυσε εκ του λόγου του Αγίου Συμεών του...
03 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2020 - 19:19

Πρώτη Θεία Λειτουργία του Επισκόπου Απολλωνιάδος

Διαδώστε:
Πρώτη Θεία Λειτουργία του Επισκόπου Απολλωνιάδος

Την πρώτη του Θεία Λειτουργία τέλεσε ως Επίσκοπος την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα εορτής της Υπαπαντής, ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Απολλωνιάδος κ.Ιωακείμ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Βρυξελλών με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου.

Ο Θεοφιλέστατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην εορτή της Υπαπαντής και ανέλυσε εκ του λόγου του Αγίου Συμεών του Θεοδόχου «Νῦν ἀπολύεις» τα σημεία «ὅτι εἶδον οἱ ὀφθαλμοί μου τὸ σωτήριόν σου», και «φῶς εἰς ἀποκάλυψιν ἐθνῶν».

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε κέρασμα στην αίθουσα του Ναού.

Για τις φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων