20/10/2020 21/10/2020 Σε προσκύνηση τέθηκε σήμερα το μεσημέρι η σορός του μακαριστού Μητροπολίτου Ιταλίας και Μελίτης κυρού Γενναδίου στο Παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου Santi Giovanni e Paolo της Βενετίας (Cappella di San Lazzaro dei Mendicanti). Προ ολίγου, αναχώρησε για τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων, όπου και θα αναγνωσθεί το Ιερό Ευαγγέλιο και θα τελεστεί αγρυπνία. Την...
20 Οκτωβρίου, 2020 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2020 - 3:04

Σε προσκύνηση η σορός του Μητρ. Ιταλίας (βίντεο)

Διαδώστε:
Σε προσκύνηση η σορός του Μητρ. Ιταλίας (βίντεο)

Σε προσκύνηση τέθηκε σήμερα το μεσημέρι η σορός του μακαριστού Μητροπολίτου Ιταλίας και Μελίτης κυρού Γενναδίου στο Παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου Santi Giovanni e Paolo της Βενετίας (Cappella di San Lazzaro dei Mendicanti). Προ ολίγου, αναχώρησε για τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων, όπου και θα αναγνωσθεί το Ιερό Ευαγγέλιο και θα τελεστεί αγρυπνία.

Την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία του αείμνηστου Μητροπολίτου Ιταλίας και Μελίτης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Ελληνορθόδοξο Κοιμητήριο της Βενετίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων