09/01/2021 09/01/2021 Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021, εορτή των Θεοφανίων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας τέλεσε την Θεία Λειτουργία και τον Μεγάλο Αγιασμό των Θεοφανίων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Βρυξελλών με την παρουσία αυστηρά πολύ μικρού αριθμού πιστών, κατά τα ορισθέντα στο Βέλγιο, και τηρουμένων των μέτρων...
09 Ιανουαρίου, 2021 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2021 - 10:45

“Στην ζωή μας να βιώνουμε την φανέρωση του Θεού”

Διαδώστε:
“Στην ζωή μας να βιώνουμε την φανέρωση του Θεού”

Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021, εορτή των Θεοφανίων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας τέλεσε την Θεία Λειτουργία και τον Μεγάλο Αγιασμό των Θεοφανίων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Βρυξελλών με την παρουσία αυστηρά πολύ μικρού αριθμού πιστών, κατά τα ορισθέντα στο Βέλγιο, και τηρουμένων των μέτρων προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά την Απόλυση, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πάντοτε στην ζωή μας να βιώνουμε την φανέρωση του Θεού και ο Επιφανείς Θεός που φωτίζει όλον τον κόσμο και να απαλλάξει την ανθρωπότητα από την πανδημία και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της κοινωνικής και λατρευτικής μας ζωής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων