27/05/2020 27/05/2020 Την Κυριακή 7 Ιουνίου ανοίγουν οι Ιεροί Ναοί στην Ελβετία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Ελβετίας. Μάλιστα, η ανακοίνωση προτρέπει όλοι, κλήρος και λαός, να εφαρμόσουν με ακρίβεια όλα τα ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ που το ελβετικό κράτος επιβάλλει, προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή στην λατρευτική ζωή και πράξη. “Τόσο το πλήθος όσο...
27 Μαΐου, 2020 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 16:55

Στις 7 Ιουνίου ανοίγουν οι ναοί στην Ελβετία

Διαδώστε:
Στις 7 Ιουνίου ανοίγουν οι ναοί στην Ελβετία

Την Κυριακή 7 Ιουνίου ανοίγουν οι Ιεροί Ναοί στην Ελβετία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Ελβετίας.

Μάλιστα, η ανακοίνωση προτρέπει όλοι, κλήρος και λαός, να εφαρμόσουν με ακρίβεια όλα τα ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ που το ελβετικό κράτος επιβάλλει, προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή στην λατρευτική ζωή και πράξη.

“Τόσο το πλήθος όσο και η αυστηρότητα των επιβληθέντων στην Εκκλησία μέτρων προστασίας χρειάζονται ένα εύλογο διάστημα προσαρμογής και προετοιμασίας των ναών και των προσώπων. Για περαιτέρω πληροφορίες θα ενημερωθείτε σύντομα”, καταλήγει, η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων