18/02/2020 18/02/2020 Στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος στο Άγιον Όρος μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατόπιν αδείας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, για την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου Γεωργίου Ξενοφωντινού. Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής υπό του Ηγουμένου της Ι. Μονής Αρχιμανδρίτου Αλεξίου. Στην προσφώνησή του ο Μητροπολίτης Γαλλίας μετέφερε την...
18 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2020 - 9:06

Στο Άγιο Όρος ο Μητροπολίτης Γαλλίας

Διαδώστε:
Στο Άγιο Όρος ο Μητροπολίτης Γαλλίας

Στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος στο Άγιον Όρος μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατόπιν αδείας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, για την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου Γεωργίου Ξενοφωντινού.

Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής υπό του Ηγουμένου της Ι. Μονής Αρχιμανδρίτου Αλεξίου.

Στην προσφώνησή του ο Μητροπολίτης Γαλλίας μετέφερε την ευλογία του Παναγιωτάτου και ανέλυσε το Μυστήριο της Ιερωσύνης σύμφωνα με τους πατέρες της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων