27/12/2020 27/12/2020 Εορτάσθηκε σήμερα η μνήμη του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παρισίων. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ συμπαραστατούμενος υπό των εφημερίων Πρωτοπρεσβυτέρου π. Παναγιώτη Ξενιτέλη και Πρεσβυτέρου π. Sébastien Jambou. Παρέστησαν οι Διπλωματικές Αρχές της Ελλάδος και της Κύπρου στο Παρίσι, Άρχοντες του Οικουμενικού Θρόνου...
27 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2020 - 15:25

Στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι

Διαδώστε:
Στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι

Εορτάσθηκε σήμερα η μνήμη του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παρισίων.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ συμπαραστατούμενος υπό των εφημερίων Πρωτοπρεσβυτέρου π. Παναγιώτη Ξενιτέλη και Πρεσβυτέρου π. Sébastien Jambou.

Παρέστησαν οι Διπλωματικές Αρχές της Ελλάδος και της Κύπρου στο Παρίσι, Άρχοντες του Οικουμενικού Θρόνου και περιορισμένος αριθμός πιστών, συμφώνως προς τον νόμο του κράτους για την προστασία από τον κορονοϊό.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε το καθιερωμένο κτητορικό μνημόσυνο των μακαριστών Δημητρίου, Ιωάννου και Παύλου Σκηλίτση, ενώ ομίλησε σχετικά με την εορτή της ημέρας και ευχήθηκε στους πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων