22/12/2019 23/12/2019 “Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Κορέας προσεύχεται κάθε μέρα για ειρήνη στην Κορέα” είπε, μεταξύ άλλων, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας κ. Lee Nak-yon αλλά και τους εκπροσώπους του Εθνικού Συμβουλίου Εκκλησιών της Κορέας. Αξιοσημείωτο είναι ότι αντιπροσωπεία του Εθνικού Συμβουλίου είχε επισκεφτεί τον Ιούνιο και τον...
22 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2019 - 2:18

Στον Πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας ο Μητρ. Κορέας  

Διαδώστε:
Στον Πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας ο Μητρ. Κορέας  

“Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Κορέας προσεύχεται κάθε μέρα για ειρήνη στην Κορέα” είπε, μεταξύ άλλων, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας κ. Lee Nak-yon αλλά και τους εκπροσώπους του Εθνικού Συμβουλίου Εκκλησιών της Κορέας. Αξιοσημείωτο είναι ότι αντιπροσωπεία του Εθνικού Συμβουλίου είχε επισκεφτεί τον Ιούνιο και τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

“Ο Οικουμενικός Πατριάρχης υποστηρίζει σθεναρά τις προσπάθειες του κορεατικού λαού για ειρήνη στην κορεατική χερσόνησο” συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης Κορέας και κατέληξε λέγοντας: “Η Ορθόδοξη Εκκλησία επικεντρώνεται στις προσπάθειες κάθε ατόμου για ειρήνη με τον Θεό, για ειρήνη με τον ίδιο και για ειρήνη με τους γείτονες. Η ειρήνη στην κορεατική χερσόνησο θα επηρεαστεί από αυτή την “τριμερή” ειρήνη”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων