18/11/2020 18/11/2020 Τα Εισόδια της Θεοτόκου θα τιμήσουν στη Σμύρνη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη: “Ανακοινούται, ότι τόσον το Σάββατον, 21ην Νοεμβρίου ε.ε., Εορτήν των Εισοδίων της Θεοτόκου, όσον και την Κυριακήν, 22αν ιδίου, θα τελεσθή εν τω Ιερώ ημών Ναώ Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Ποιμενάρχου ημών, Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου (ώρα...
18 Νοεμβρίου, 2020 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2020 - 9:34

Τα Εισόδια της Θεοτόκου θα τιμήσουν στη Σμύρνη

Διαδώστε:
Τα Εισόδια της Θεοτόκου θα τιμήσουν στη Σμύρνη

Τα Εισόδια της Θεοτόκου θα τιμήσουν στη Σμύρνη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη:

“Ανακοινούται, ότι τόσον το Σάββατον, 21ην Νοεμβρίου ε.ε., Εορτήν των Εισοδίων της Θεοτόκου, όσον και την Κυριακήν, 22αν ιδίου, θα τελεσθή εν τω Ιερώ ημών Ναώ Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Ποιμενάρχου ημών, Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου (ώρα ενάρξεως 09:00), ο οποίος θα χοροστατήση και εις τας Ιεράς Ακολουθίας των Μ. Εσπερινών, της μεγάλης ταύτης Θεομητορικής Εορτής, το απόγευμα της Παρασκευής, 20ης ιδίου, και του Σαββάτου 21ης ιδίου (ώρα ενάρξεως 17:00)”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων