24/12/2020 24/12/2020 Ο ελληνισμός της Ίμβρου ανθίζει και πάλι. “Ανοίξανε τα σχολεία, και στα σοκάκια μας τρέχουν παιδιά που μιλούν, παίζουν και τραγουδούν στα ελληνικά” είχε δηλώσει προ ημερών ο Μητροπολίτης Ίμβρου κ. Κύριλλος αναφερόμενος στην αναγέννηση της ελληνικής κοινότητας στο νησί. Αυτές τις ημέρες, παρά την πανδημία, τα παιδιά της Ίμβρου στόλισαν τη Μητρόπολη, τραγούδησαν, έπαιξαν...
24 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:04
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2020 - 7:58

Τα παιδιά της Ίμβρου ψάλλουν τα κάλαντα

Διαδώστε:
Τα παιδιά της Ίμβρου ψάλλουν τα κάλαντα

Ο ελληνισμός της Ίμβρου ανθίζει και πάλι. “Ανοίξανε τα σχολεία, και στα σοκάκια μας τρέχουν παιδιά που μιλούν, παίζουν και τραγουδούν στα ελληνικά” είχε δηλώσει προ ημερών ο Μητροπολίτης Ίμβρου κ. Κύριλλος αναφερόμενος στην αναγέννηση της ελληνικής κοινότητας στο νησί.

Αυτές τις ημέρες, παρά την πανδημία, τα παιδιά της Ίμβρου στόλισαν τη Μητρόπολη, τραγούδησαν, έπαιξαν και συνομίλησαν με τον Ποιμενάρχη τους. Και έψαλλαν τα κάλαντα

“Μέσα σε μια βαριά μυρωδιά πανωλικού θανάτου εμείς στη Ίμβρο ασχολούμαστε με την ζωή… την όντως Ζωή! Και έτσι ετοιμάσαμε με τα παιδιά την Μητρόπολή μας για την Γέννηση. Του Χριστού την Γέννηση! Τα Χριστούγεννα! Η φάτνη μας έτοιμη προσμένει” αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος είχε μιλήσει για την ποιμαντική του πορεία από τα μικρασιατικά παράλια, στη Σμύρνη, στην Πόλη, στην Χάλκη και εν τέλει στην Ίμβρο, τη γενέτειρα του Οικουμενικού Πατριάρχη, στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη .

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων