07/01/2021 07/01/2021 Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελβετίας κ. Μαξίμου, εορτάσθηκε στον Σταυροπηγιακό Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στο Σαμπεζύ Γενεύης η Δεσποτική Εορτή των Θεοφανίων, παρουσία ικανού αριθμού πιστών και σύμφωνα με τα μέτρα που έλαβαν οι Αρχές του Καντονίου της Γενεύης για την καταπολέμηση της μάστιγας του κορωνοϊού.  Σύμφωνα με την λειτουργική παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας...
07 Ιανουαρίου, 2021 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2021 - 14:13

Θεοφάνεια στην Ελβετία

Διαδώστε:
Θεοφάνεια στην Ελβετία

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελβετίας κ. Μαξίμου, εορτάσθηκε στον Σταυροπηγιακό Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στο Σαμπεζύ Γενεύης η Δεσποτική Εορτή των Θεοφανίων, παρουσία ικανού αριθμού πιστών και σύμφωνα με τα μέτρα που έλαβαν οι Αρχές του Καντονίου της Γενεύης για την καταπολέμηση της μάστιγας του κορωνοϊού. 

Σύμφωνα με την λειτουργική παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας και την σχετική Τυπική διάταξη, ο Μέγας Αγιασμός ετελέσθη στο τέλος της Ιεράς Ακολουθίας του Όρθρου, ευθύς μετά την Δοξολογία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων