25/04/2019 25/04/2019 Μέσα σε κλίμα κατάνυξης ετελέσθη η Ακολουθία του Μυστηρίου του Ευχελαίου στον Καθεδρικό Ναό Αγίων Συμεών και Άννας Ταλλίνης, της Αυτονόμου Εκκλησίας της Εσθονίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στεφάνου και συμμετεχόντων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Χριστουπόλεως κ. Μακαρίου και ιερέων και διακόνων εκ της πόλεως. Στο τέλος της Ιεράς Ακολουθίας ο...
25 Απριλίου, 2019 - 8:16

Το Ιερό Ευχέλαιο στην Ταλλίνη της Εσθονίας

Διαδώστε:
Το Ιερό Ευχέλαιο στην Ταλλίνη της Εσθονίας

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης ετελέσθη η Ακολουθία του Μυστηρίου του Ευχελαίου στον Καθεδρικό Ναό Αγίων Συμεών και Άννας Ταλλίνης, της Αυτονόμου Εκκλησίας της Εσθονίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στεφάνου και συμμετεχόντων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Χριστουπόλεως κ. Μακαρίου και ιερέων και διακόνων εκ της πόλεως.


Στο τέλος της Ιεράς Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος και ο Θεοφιλέστατος αγίασαν τον κλήρο και το λαό με το Άγιο Έλαιο και ευχήθηκαν καλό το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και καλή Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων