22/12/2019 22/12/2019 Είναι ένα παιχνίδι που έφερε χαμόγελα και χαρά στα μακρινά νησιά Φίτζι, ενώ στην κατασκευή του βοήθησαν ακόμη και κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας όπως φαίνεται και στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Δωρητής ήταν ένας συνάνθρωπός μας από την Ελλάδα που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Όπως αναφέρεται στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της εν λόγω...
22 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2019 - 9:34

Το “Τραμπολίνο” της αγάπης στα νησιά Φίτζι!

Διαδώστε:
Το “Τραμπολίνο” της αγάπης στα νησιά Φίτζι!

Είναι ένα παιχνίδι που έφερε χαμόγελα και χαρά στα μακρινά νησιά Φίτζι, ενώ στην κατασκευή του βοήθησαν ακόμη και κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας όπως φαίνεται και στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Δωρητής ήταν ένας συνάνθρωπός μας από την Ελλάδα που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της εν λόγω Μητρόπολης που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης, “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά έναν πολύ ευγενικό δωρητή από την Ελλάδα που μας έδωσε τη δυνατότητα να αγοράσουμε ένα τραμπολίνο για τα παιδιά στα Φίτζι! Είναι μία υπέροχη χειρονομία που έκανε τα παιδιά πολύ χαρούμενα. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός γι ‘ αυτό”.

Επιμέλεια: Αντώνης Μακατούνης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων