04/03/2019 04/03/2019 Τελέστηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ελβετίας κ. Μάξιμο η εις Διάκονον χειροτονία του Μοναχού Ματθαίου ( κατά κόσμον Ανδρέα ) Λαδά. Η χειροτονία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου Γενεύης. Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώατος χειροθέτησε Αρχιδιάκονοι της Ιεράς Μητροπόλεως τον Διάκονο Γαβριήλ  Μπαρατασβίλι. Η Μοναχική κουρά του...
04 Μαρτίου, 2019 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2019 - 17:05

Χειροτονία νέου Διακόνου στη Γενεύη

Διαδώστε:
Χειροτονία νέου Διακόνου στη Γενεύη

Τελέστηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ελβετίας κ. Μάξιμο η εις Διάκονον χειροτονία του Μοναχού Ματθαίου ( κατά κόσμον Ανδρέα ) Λαδά. Η χειροτονία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου Γενεύης. Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώατος χειροθέτησε Αρχιδιάκονοι της Ιεράς Μητροπόλεως τον Διάκονο Γαβριήλ  Μπαρατασβίλι. Η Μοναχική κουρά του νέου Διακόνου έγινε το Σάββατο 2 Μαρτίου στο επ΄ ονόματι του Αγίου Νικολάου τιμώμενο Ναΰδριο του Επισκοπείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων