05/07/2019 05/07/2019 Όλα και περισσότεροι νέοι μαθητές προσέρχονται στα κατηχητικά της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αυστρία, με την Ομογένεια να δίνει ένα δυναμικό παρόν. Με τις ευλογίες και το σημαντικό έργο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αυστρίας, κ. Αρσενίου ο συνολικός αριθμός των παιδιών που μετέχουν στα ορθόδοξα κατηχητικά σχολεία ανέρχεται σε 13.600 και κάθε χρόνο αυξάνεται. Κατά τη διάρκεια...
05 Ιουλίου, 2019 - 9:22

Χιλιάδες παιδιά στα Κατηχητικά της Αυστρίας

Διαδώστε:
Χιλιάδες παιδιά στα Κατηχητικά της Αυστρίας

Όλα και περισσότεροι νέοι μαθητές προσέρχονται στα κατηχητικά της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αυστρία, με την Ομογένεια να δίνει ένα δυναμικό παρόν.

Με τις ευλογίες και το σημαντικό έργο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αυστρίας, κ. Αρσενίου ο συνολικός αριθμός των παιδιών που μετέχουν στα ορθόδοξα κατηχητικά σχολεία ανέρχεται σε 13.600 και κάθε χρόνο αυξάνεται.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης όλων των Κατηχητικών στη Βιέννη στον ελληνικό ναό της Αγίας Τριάδας, ο Μητροπολίτης Αρσένιος εξήρε τις προσπάθειές τους και το σημαντικό τους έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων