28/12/2019 28/12/2019 Χριστούγεννα 2019 στον Ορθόδοξο Ναό Αναστάσεως Χριστού στο Λέϊκ Σεμπού, Φιλιππίνες, όπου, καθώς κανείς παρατηρεί ο ιερός ναός ευρίσκεται χωρίς “ντυμένο” δάπεδο, δηλαδή στα τσιμέντα, με ολόγυρα ξύλινους πάγκους και τσίγκους στη σκεπή. Η αγάπη για τον Χριστό αναπληρώνει τις ελλείψεις, μεταμορφώνει τα πάντα και κάνει τον ιερό ναό να μοιάζει ως βασιλικός. Η ευλάβεια των...
28 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2019 - 16:29

Χριστούγεννα στα μερεμέτια του τσιμέντου στο Λέϊκ Σεμπού

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στα μερεμέτια του τσιμέντου στο Λέϊκ Σεμπού

Χριστούγεννα 2019 στον Ορθόδοξο Ναό Αναστάσεως Χριστού στο Λέϊκ Σεμπού, Φιλιππίνες, όπου, καθώς κανείς παρατηρεί ο ιερός ναός ευρίσκεται χωρίς “ντυμένο” δάπεδο, δηλαδή στα τσιμέντα, με ολόγυρα ξύλινους πάγκους και τσίγκους στη σκεπή. Η αγάπη για τον Χριστό αναπληρώνει τις ελλείψεις, μεταμορφώνει τα πάντα και κάνει τον ιερό ναό να μοιάζει ως βασιλικός.

Η ευλάβεια των πιστών είναι φανερά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, ενώ και η εικόνα του δεξιού, εθελοντού ιεροψάλτου μέσα στα τρίμματα και τα μερεμέτια του τσιμέντου, ομιλεί απο μόνη της.

 

 

 

 

PHOTO: Orthodox Metropolitanate of Hong Kong and South East Asia

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων