19/01/2019 19/01/2019 Το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ βρέθηκε σήμερα στην Τρίγλια της Μικράς Ασίας για να καταγράψει τις ιστορικές στιγμές από τον καθαγιασμό των υδάτων ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων ( με το Ιουλιανό ημερολόγιο ) 97 χρόνια μετά τον ξεριζωμό του Ελληνικού πληθυσμού της περιοχής. Αύριο στις σελίδες του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα προβληθούν αποκλειστικά πλάνα και ρεπορτάζ από...
19 Ιανουαρίου, 2019 - 18:37
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2019 - 20:03

Αγιασμός των υδάτων στην Τρίγλια 97 χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή

Διαδώστε:
Αγιασμός των υδάτων στην Τρίγλια 97 χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή

Το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ βρέθηκε σήμερα στην Τρίγλια της Μικράς Ασίας για να καταγράψει τις ιστορικές στιγμές από τον καθαγιασμό των υδάτων ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων ( με το Ιουλιανό ημερολόγιο ) 97 χρόνια μετά τον ξεριζωμό του Ελληνικού πληθυσμού της περιοχής. Αύριο στις σελίδες του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα προβληθούν αποκλειστικά πλάνα και ρεπορτάζ από τις λατρευτικές εκδηλώσεις στην Τρίγλια. Μεταξύ αυτών στιγμές από την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, τις αποκλειστικές συνεντεύξηεις του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προύσης κ. Ελπιδοφόρου, καθώς επίσης και δηλώσεις Ελλήνων που επέστρεψαν για να γιορτάσουν τα Θεοφάνεια στην πατρίδα τους 97 χρόνια μετά.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων