06/12/2018 06/12/2018 Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ βρέθηκε στην εκδήλωση για τα πενήντα χρόνια της Ακαδημίας Κρήτης που έγινε στο Κολυμπάρι παρουσία του οικείου Μητροπολίτου Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλοχίου. Παρουσία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς...
06 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2018 - 16:36

Μεγάλο αφιέρωμα για την Ακαδημία Κρήτης στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (βίντεο)

Διαδώστε:
Μεγάλο αφιέρωμα για την Ακαδημία Κρήτης στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (βίντεο)

Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ βρέθηκε στην εκδήλωση για τα πενήντα χρόνια της Ακαδημίας Κρήτης που έγινε στο Κολυμπάρι παρουσία του οικείου Μητροπολίτου Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλοχίου.

Παρουσία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης (Ο.Α.Κ.) κατά τον μήνα Οκτώβριο 2018.

Παρίσταντο, επίσης, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, κ. Θεόφιλος, οι Αρχιεπίσκοποι Αλβανίας και Κύπρου, πλήθος άλλων ορθοδόξων Ιεραρχών, καθώς και ιεράρχες ξένων δογμάτων, όπως, εξάλλου, και ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, εκπρόσωποι της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων και αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι από όλη την Κρήτη.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο σε δημοσιογραφική κάλυψη του Εκκλησιαστικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Ορθοδοξία”:

 

 

Μαγνητοσκόπηση: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Δημοσιογραφική Κάλυψη: Δημήτρης Στρουμπάκος

Μοντάζ: Παναγιώτης Ποδαρόπουλος

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων