31/05/2022 31/05/2022 Επανομή – Ραφαήλ Γεωργιάδης/ope.gr Τον αγιασμό και την κατάθεση θεμελίου λίθου στο Ιερό Καθολικό της υπό σύστασιν Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης στην Επανομή τέλεσε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προ ολίγου, παρουσία του Γέροντος Εφραίμ, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, του Γέροντος Αλεξίου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος και του Γέροντος Ελισαίου, Καθηγουμένου της...
31 Μαΐου, 2022 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2022 - 18:39

Αγιασμός και κατάθεση θεμελίου λίθου στο Καθολικό της Μονής Αγίας Αικατερίνης από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Αγιασμός και κατάθεση θεμελίου λίθου στο Καθολικό της Μονής Αγίας Αικατερίνης από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Επανομή – Ραφαήλ Γεωργιάδης/ope.gr

Τον αγιασμό και την κατάθεση θεμελίου λίθου στο Ιερό Καθολικό της υπό σύστασιν Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης στην Επανομή τέλεσε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προ ολίγου, παρουσία του Γέροντος Εφραίμ, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, του Γέροντος Αλεξίου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος και του Γέροντος Ελισαίου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας.

Τον Παναγιώτατο προσφώνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος. Ο Παναγιώτατος αντιφώνησε.

Φωτογραφίες, Αποστολή: Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων