14/06/2022 14/06/2022 Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης στο ευφρόσυνο άκουσμα της επαξίας εκλογής του Μεγάλου Αρχιδιακόνου κ. Παϊσίου σε Επίσκοπο Ξανθουπόλεως, σπεύδει να εκφράσει τις συγχαρητηρίους προσρήσεις της προς τον νεοκλεγέντα Επίσκοπο, φίλο εκ παλαιού του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, με την ευχή να έχη μακρά, άλυπο και καρποφόρο αρχιερατεία προς δόξαν Θεού και εύκλεια...
14 Ιουνίου, 2022 - 16:58

“Άξιος” ο νέος Επίσκοπος Ξανθουπόλεως κ. Παΐσιος

Διαδώστε:
“Άξιος” ο νέος Επίσκοπος Ξανθουπόλεως κ. Παΐσιος

Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης στο ευφρόσυνο άκουσμα της επαξίας εκλογής του Μεγάλου Αρχιδιακόνου κ. Παϊσίου σε Επίσκοπο Ξανθουπόλεως, σπεύδει να εκφράσει τις συγχαρητηρίους προσρήσεις της προς τον νεοκλεγέντα Επίσκοπο, φίλο εκ παλαιού του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, με την ευχή να έχη μακρά, άλυπο και καρποφόρο αρχιερατεία προς δόξαν Θεού και εύκλεια της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, την οποία υπηρέτησε ήδη επί μακρόν ως μέλος της Πατριαρχικής Αυλής με αφοσίωση και αυταπάρνηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων