11/05/2019 11/05/2019 Ο έως σήμερα Μητροπολίτης Προυσης, κ. Ελπιδοφόρος, προσκυνάει ευλαβικά εις τον Πάνσεπτον Πατριαρχικόν Ναόν του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι λίγα λεπτά μετά την εκλογή του εις νέον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής. Είναι λίγο πριν ασπαστεί το χέρι του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου για να ενημερωθεί και επισήμως για την εκλογή του. Στις συγκινητικές αυτές στιγμές ήταν κοντά του...
11 Μαΐου, 2019 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2019 - 21:59

Νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ μετά την εκλογή του

Διαδώστε:
Νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ μετά την εκλογή του

Ο έως σήμερα Μητροπολίτης Προυσης, κ. Ελπιδοφόρος, προσκυνάει ευλαβικά εις τον Πάνσεπτον Πατριαρχικόν Ναόν του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι λίγα λεπτά μετά την εκλογή του εις νέον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής. Είναι λίγο πριν ασπαστεί το χέρι του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου για να ενημερωθεί και επισήμως για την εκλογή του. Στις συγκινητικές αυτές στιγμές ήταν κοντά του και το εκλεκτό πνευματικό τέκνον του, ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, Πανοσιολ. Αρχιμ. Καισάριος Χρονης. Αμέσως μετά, ακολούθησαν συγχαρητήρια εξ όλων και η θερμή ιαχή του “ΑΞΙΟΣ”.

φωτογραφίες Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων